Update: Joe Gomez staat weken aan de kant met breuk in onderbeen
Donderdag, 6 december 2018 om 17:08

Jürgen Klopp kan voorlopig waarschijnlijk niet beschikken over Joe Gomez. De verdediger raakte woensdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Burnley geblesseerd aan de enkel en moest zich na ruim twintig minuten laten vervangen door Trent Alexander-Arnold. Klopp baalt van de blessure bij zijn pupil.

"Ik weet zeker dat ik hier niet veel vrienden mee maak, maar dat is mijn baan ook niet. De eerste tackle op hem werd van een afstand van ongeveer vijf meter ingezet. Het was op de bal, maar ik zei tegen de scheidsrechter: ‘het is geen overtreding, maar zo kun je het duel niet ingaan’. Je hebt de bal dan wel, prima, maar het is als bowlen."

"Want je neemt de speler in zo’n duel ook mee. Dat is vier, vijf keer gebeurd, maar nu is Joe geblesseerd en waarschijnlijk ook niet een klein beetje. We weten momenteel niet hoe het met hem is. We hebben hem naar huis gestuurd, dus we zullen het moeten afwachten", besluit Klopp in de Engelse media. Liverpool wist het duel met Burnley met 1-3 te winnen.

Joseph Joe Gomez komt uit de jeugdopleiding van Charlton Athletic en maakte in de zomer van 2015 de overstap naar Liverpool. De Engels international staat dit seizoen op twaalf wedstrijden in de Premier League en heeft op Anfield nog een contract tot de zomer van 2022. Liverpool neemt het komende zaterdag op tegen Bournemouth.

Update 17.08 uur - Joe Gomez staat weken aan de kant met breuk in onderbeen
Joe Gomez komt voorlopig niet in actie voor Liverpool. The Reds laten donderdagmiddag namelijk via de officiële kanalen weten dat nader onderzoek heeft uitgewezen dat de verdediger een breuk in zijn linkeronderbeen heeft opgelopen. Gomez moest woensdagavond al na 23 minuten naar de kant in de uiteindelijk met 3-1 door Liverpool gewonnen wedstrijd tegen Burnley. De verwachting is dat de stopper zes weken moet toekijken.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Liverpool
 
Burnley
 
Joseph Gomez
 
J├╝rgen Klopp

>
Premier League
Burnley
1
3
Liverpool
Woensdag, 5 december 2018 om 20:45
Meer nieuws
   
11:46
11:46
Stand Gouden Schoen 2018/19: De Jong naast Suárez en Aubameyang
76
   
11:18
11:18
Trent Alexander-Arnold: 'Toen was ik sprakeloos en dat ben ik nog steeds'
5
   
10:55
10:55
Mislukte Ajax-transfers: twintig spelers die niet naar Amsterdam kwamen
34
   
10:41
10:41
De Jong: 'Ik kon bij die club vier keer meer verdienen dan bij De Graafschap'
14
   
10:28
10:28
'Of Frenkie de ballen van Messi krijgt of van Schöne scheelt wel effe'
14
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties