<
In de wandelgangen
Van Dijk wordt collega van talent uit Championship
Donderdag, 6 december 2018 om 15:00

Na een moeizaam halfjaar bij AS Monaco kan Antonio Barreca alweer terugkeren naar Italië. Genoa hoopt de vleugelverdediger te kunnen overnemen van de Monegasken. (Sky Italia)

De baan van Simone Inzaghi bij Lazio hangt aan een zijden draadje. Indien de oefenmeester daadwerkelijk de laan wordt uitgestuurd, is Gianni De Biasi de voornaamste kandidaat om hem op te volgen. (Leggo)

Liverpool hoopt zich in januari te versterken met Lloyd Kelly. De talentvolle verdediger van Bristol City werd onlangs nog gescout tijdens het duel met Leeds United. (Bristol Post)

Marcelo staat open voor een terugkeer bij Besiktas. De verdediger van Olympique Lyon ligt nog tot medio 2021 vast bij de Franse club. (Milliyet)

AS Monaco wil Stefano Okaka deze winter naar de Ligue 1 halen. Besiktas aast ook op de aanvaller van Watford, die in Engeland nauwelijks aan spelen toekomt. (Sky Italia)

Pedrinho heeft de knoop doorgehakt. De buitenspeler van Corinthians, die op de radar staat van onder meer Barcelona en Real Madrid, ziet Borussia Dortmund als de ideale vervolgstap in zijn loopbaan. (Globo Esporte)

Poll
Denk jij dat Besiktas interesse heeft om Marcelo terug te halen?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties