<
In de wandelgangen
Onbekend bod van 17 miljoen euro op Hazard
Donderdag, 6 december 2018 om 18:15

Werder Bremen wil zes miljoen euro bieden voor Takehiro Tomiyasu. Sint Truiden verlangt echter tien miljoen euro voor de Japanse verdediger. (BILD)

Ritchie Zinga traint mee bij FC Dordrecht. Het is niet uitgesloten dat de club de aanvaller een aanbod gaat doen als FC Twente besluit het contract van de jongeling te ontbinden. (Algemeen Dagblad)

Een niet nader genoemde club uit de Premier League heeft Borussia Mönchengladbach zeventien miljoen euro geboden voor Thorgan Hazard. Die Fohlen willen echter minstens het dubbele zien voor de Belg. (Sport/Voetbalmagazine)

Giuseppe Marotta heeft zijn eerste transferdoelwit al geïdentificeerd. Als de sportbestuurder aan de slag gaat bij Internazionale, wil hij Nicolò Barella oppikken bij Cagliari. (Corriere dello Sport)

Kwadwo Asamoah wilde eigenlijk bij Juventus blijven en hoopte dat de koploper van de Serie A het jaarsalaris van drie miljoen euro dat Internazionale hem bood wilde evenaren. La Veccia Signora wilde echter niet verder gaan dan twee miljoen op jaarbasis. (Tuttosport)

Internazionale droomt van de komst van Diego Godín. De Uruguayaanse verdediger van Atlético Madrid wordt echter ook begeerd door competitiegenoten Juventus en AC Milan. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Denk jij dat Diego Godín ooit voor een andere topclub in Europa zal spelen?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties