<
In de wandelgangen
Leeds United denkt aan Nederlander in Turkije
Donderdag, 6 december 2018 om 21:00

Juventus, Internazionale en Napoli zijn nog altijd geïnteresseerd in Federico Chiesa. Fiorentina is echter niet van plan om voor minder dan zestig miljoen euro afscheid te nemen van de aanvaller. (Corriere dello Sport)

Newcastle United is van zins om Fabio Borini naar Engeland te halen. Het zou voor de aanvaller van AC Milan niet zijn eerste Engelse ervaring zijn: hij kwam anderhalf jaar geleden over van rivaal Sunderland. (Corriere dello Sport)

Besiktas kan in januari een bod van Leeds United op Jeremain Lens tegemoetzien. De aanvaller werd de voorbije weken diverse keren bekeken door de Championship-club en moet vier miljoen euro kosten. (Diverse Turkse media)

Rodrigo Dourado krijgt steeds meer opties in Europa. De verdedigende middenvelder van Internacional de Porto Alegre geniet niet alleen interesse van Benfica en Hertha BSC, maar kan ook bij AC Milan terecht. (Diverse Braziliaanse media)

Everton Sousa Soares, kortweg Everton, kan in januari de oversteek naar Europa maken. De vleugelspeler annex Braziliaans international van Gremio de Porto Alegre geniet nog altijd interesse van AC Milan en Manchester City. (Globo Esporte)

Wolverhampton Wanderers gaat een fors bod bij Huddersfield Town neerleggen. Alex Pritchard, die achttien miljoen euro moet kosten, wordt gezien als de versterking voor de positie van aanvallende middenvelder. (The Independent)

Poll
Denk jij dat Jeremain Lens ooit nog voor een Nederlandse topclub zal spelen?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties