Schrijf een reactie...
<
In de wandelgangen
Ontslag bij Marseille dreigt na crisisberaad
Zondag, 16 december 2018 om 20:45

Rangers FC wil Kieran Dowell op huurbasis overnemen van Everton. Trainer Steven Gerrard heeft al toegegeven gecharmeerd te zijn van de aanvallende middenvelder. (The Sun)

Ronald Sobowale heeft de clubs voor het uitkiezen. Het neefje van David Alaba is transfervrij en is in beeld bij Cardiff City, Watford, Reading, Sheffield Wednesday en Barnsley. (Daily Mail)

Eigenaar Frank McCourt heeft de voorzitter, sportief directeur en trainer van Olympique Marseille ontboden in Boston. Het is mogelijk dat Rudi Garcia binnenkort op zoek moet naar een andere baan. (beIN Sports)

West Ham United is bereid om Reece Oxford te laten gaan. De jonge verdediger heeft geen toekomst onder Manuel Pellegrini en is in beeld bij onder meer Everton. (Daily Mail)

De interesse in Michal Travnik neemt toe. In navolging van enkele Engelse ploegen toont ook CSKA Moskou belangstelling voor de middenvelder van FK Jablonec. (Daily Mail)

Juraj Kucka gaat Trabzonspor verlaten. De middenvelder uit Slowakije heeft reeds afscheid genomen van de technische staf en de spelersgroep. (Diverse Turkse media)

Poll
Denk jij dat Rudi Garcia het seizoen afmaakt als trainer van Olympique Marseille?
Ja
Nee
Reacties