<
In de wandelgangen
Juventus wil Pogba in deal met Man United betrekken
Vrijdag, 11 januari 2019 om 15:45

Reading wil toeslaan bij Manchester United. De club uit de Championship wil doelman Joel Pereira graag op huurbasis overnemen. (Daily Mail)

Arsenal gaat voldoen aan de salariseisen van Ever Banega. De Londenaren hopen deze maand de transfer van de middenvelder van Sevilla te voltooien. (Diverse Engelse media)

Manchester United is geïnteresseerd in Douglas Costa, maar Juventus wil niet zomaar meewerken aan een transfer. La Vecchia Signora wil alleen om de tafel als Paul Pogba in een deal betrokken wordt. (Tuttosport)

Celtic heeft het vizier gericht op Omar Elabdellauoi. De vleugelverdediger van Olympiacos moet voor ruim vier miljoen euro naar Schotland verkassen. (Daily Record)

Huddersfield Town heeft nul op het rekest gekregen van Leicester City. The Terriers hebben tevergeefs een poging gedaan om aanvaller Shinji Okazaki over te nemen. (The Sun)

Fulham zit momenteel om de tafel met Girondins Bordeaux. De Premier League-club is gecharmeerd van Youssouf Sabaly en wil de rechtsback naar Londen halen. (Sky Sports)

Poll
Vind jij dat Manchester United afscheid moet nemen van Paul Pogba?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties