<
In de wandelgangen
Sevilla wil na deal met Ajax ook akkoord met Barça
Vrijdag, 11 januari 2019 om 21:00

Arsenal heeft Juventus laten weten hoeveel het moet betalen om Aaron Ramsey per direct over te nemen. Als de Italianen niet willen wachten tot zijn contract afloopt, moeten ze twintig miljoen euro betalen. (La Gazzetta dello Sport)

Een nog onbekende club uit China wil Gastón Ramirez weghalen bij Sampdoria. Men heeft een officieel bod uitgebracht, maar het ziet ernaar uit dat de Uruguayaan liever in Italië blijft. (Diverse Italiaanse media)

Munir El Haddadi heeft een aanbod van Sevilla geaccepteerd. Het moet nog wel tot een akkoord komen tussen Barcelona en de nummer drie van LaLiga, die vrijdag al Maximilian Wöber van Ajax binnenhaalde. (Mundo Deportivo)

Chelsea ziet niets in een directe ruil tussen Malcom en Willian. Barcelona heeft nul op het rekest gekregen, toen het met dat voorstel aankwam op Stamford Bridge. (Daily Mirror)

Kalidou Koulibaly, Allan en Arek Milik staan in het vizier van directeur Marcel Brands van Everton. De beleidsbepaler kent Milik uiteraard nog van diens tijd bij Ajax. (Arena Napoli)

Laurent Koscielny zal Cesc Fàbregas niet volgen naar AS Monaco. De aanvoerder van Arsenal, onlangs teruggekeerd van langdurig blessureleed, heeft een aanbod van de Ligue 1-club afgeslagen. (Le 10 Sport)

Poll
Sevilla is een goede club voor Munir El Haddadi
Eens
Oneens
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties