<
In de wandelgangen
Juventus weet al wie Paulo Dybala moet opvolgen
Maandag, 11 februari 2019 om 12:00

Na de nederlaag van Everton tegen Watford is de druk op Marco Silva verder toegenomen. De spelers van the Toffees hebben zich achter hun geplaagde manager geschaard. (Daily Telegraph)

Arnaud Sutchuin Djoum wisselt mogelijk op korte termijn van club. De voormalig speler van Roda JC, tegenwoordig in dienst van het Schotse Hearts, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Birmingham City. (Daily Record)

Indien Paulo Dybala vertrekt, heeft Juventus zijn opvolger al in het vizier. Isco en James Rodríguez, die door Bayern München gehuurd wordt van Real Madrid, prijken bovenaan het verlanglijstje van La Vecchia Signora. (Tuttosport)

De onderhandelingen tussen de entourage van Pablo Fornals en Napoli bevinden zich in een vergevorderd stadium. De middenvelder van Villarreal moet in het zuiden van Italië de opvolger worden van Marek Hamsik. (Corierre dello Sport)

Als er een bod van 35 tot 40 miljoen euro binnenkomt, is Olympique Lyon bereid om mee te werken aan een vertrek van Ferland Mendy. Barcelona en verschillende andere Europese topclubs zitten achter de verdediger aan. (Sport)

De zaakwaarnemer van Luka Jovic heeft een akkoord bereikt met Barcelona over een contract. De Catalanen moet er nog wel zien uit te komen met Eintracht Frankfurt, dat tevens telefoontjes van Real Madrid, Chelsea en Bayern München kan verwachten. (Frankfurter Allgemeine Zeitung)

Poll
Denk jij dat Paulo Dybala aan zijn laatste seizoen bij Juventus bezig is?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties