Crisisoverleg bij Vitesse na sportieve malaise en opwachten van spelersbus
Maandag, 11 februari 2019 om 12:37

Na de late nederlaag bij FC Groningen van zondag (2-1) is het crisis bij Vitesse. Voor de derde keer op rij kregen de Arnhemmers een late goal om de oren in de Eredivisie. Trainer Leonid Slutsky lijkt zich vandaag te moeten verantwoorden voor de sportieve malaise in 2019: vier punten uit vier duels en eliminatie in de TOTO KNVB Beker.

Dat vandaag een overleg zou plaatsvinden tussen Slutsky en clubeigenaar Valeri Oyf, commissaris Yegeny Merkel en de directie van Vitesse, stond overigens al vast. Na de aanhoudende tegenvallende resultaten, lijkt het gesprek een ander karakter te krijgen, zo laat de Gelderlander weten.

Meer: KNVB schorst Vitesse-trainer Slutsky na tirade over Gözübüyük | Gözübüyük reageert: ‘Ik sta hier echt met klapperende oren te luisteren’

Oyf en Merkel woonden de wedstrijd in Groningen bij en zagen daar Vitesse opnieuw slap voor de dag komen. Na de nederlaag werd de spelersbus door supporters opgewacht bij sportcentrum Papendal, die felle kritiek uitten op het spel van Vitesse.

Of de resultaten consequenties hebben voor Slutsky, moet nu blijken. De Rus is bezig aan zijn eerste seizoen in Arnhem, nadat hij in zijn thuisland successen beleefde als trainer van CSKA Moskou en het nationale team. Een eerder buitenlands avontuur, bij Hull City, liep op een teleurstelling uit.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Vitesse
 
Leonid Slutsky

>
Eredivisie
FC Groningen
2
1
Vitesse
Zondag, 10 februari 2019 om 14:30
Meer nieuws
   
22:10
22:10
Perez en De Boer wijzen naar Ajax voor oplossing 'grootste probleem Eredivisie'
48
   
21:53
21:53
Statistieken van Dusan Tadic tegen FC Groningen boezemen angst in
7
   
21:42
21:42
VIDEO - Alexandre Lacazette doet Napoli pijn met vrije trap vanaf ruim 25 meter
0
   
21:12
21:12
De aanvaller van Almere City FC die zomaar voor FC Porto had kunnen spelen
6
   
21:00
21:00
In de wandelgangen: Atlético Madrid denkt aan ex-speler van FC Twente
7
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties