'Wat er ook bij Ajax - Real Madrid gebeurt, ik ben altijd de winnaar'
Maandag, 11 februari 2019 om 13:05

Voor Leo Beenhakker is de ontmoeting tussen Ajax en Real Madrid van komende woensdag een bijzondere. De 76-jarige Rotterdammer was van beide clubs de hoofdtrainer. Aan een voorspelling of analyse waagt Beenhakker zich niet.

Na de nederlaag bij Heracles Almelo is Ajax in mineur, terwijl Real Madrid in een goede vorm lijkt te zitten. Voor de winterstop was alles nog anders, weet ook Beenhakker. Een voorspelling, daar waagt hij zich niet aan. "Ik kan er niets mee. Het is voor iedereen duidelijk. Voor de winter speelde Ajax uitstekend, zat Real Madrid in een moeilijke fase en was iedereen in Amsterdam blij met de loting. Nu zit Ajax in het putje. Ga het maar vertellen", zegt Beenhakker tegenover het Algemeen Dagblad .

Beenhakker, zowel bij Ajax als bij Real Madrid in twee periodes hoofdtrainer, heeft een uitnodiging om bij de wedstrijd aanwezig te zijn afgewezen. "Ik blijf lekker thuis’’, zegt hij. "Ik ga wel op het bankje kijken. Ik ben drie keer de wereld rond geweest, ik vind het wel goed. Hier zit een tevreden gepensioneerde. Ik heb de beste plek van iedereen, keurig op de bank."

Het maakt voor Beenhakker, gezien zijn verleden, weinig uit wie als winnaar uit de bus komt. "Het is een dubbel gevoel. Ik gun Ajax het beste, maar Real ook. Met alle clubs waar ik heb gewerkt, heb ik een band. Laat het maar gewoon gebeuren. Ik kan dus niet verliezen. Wat er ook gebeurt, ik ben altijd de winnaar."

 
Champions League
 
Ajax
 
Real Madrid
 
Leo Beenhakker

Poll
Wat verwacht jij van Ajax - Real Madrid?
Winst Ajax
Winst Real Madrid
Gelijkspel
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties