'Het is een geweldig team, maar ik sta onder contract bij Real Madrid'
Maandag, 11 februari 2019 om 14:17

Marcelo won in de kleine twaalf jaar dat hij nu voor Real Madrid speelt alles wat er te winnen valt en de Braziliaan kan in het huidige seizoen ook nog een aantal prijzen aan zijn indrukwekkende palmares toevoegen. De inmiddels dertigjarige linksback moet in de afgelopen weken echter steeds vaker genoegen nemen met een plek op de bank en de geruchten over een vertrek uit het Santiago Bernabéu beginnen dan ook weer in kracht toe te nemen.

Het Juventus van zijn voormalige ploeggenoot en vriend Cristiano Ronaldo wordt genoemd als een mogelijke bestemming en Marcelo is onder de indruk van wat La Vecchia Signora de afgelopen jaren heeft gepresteerd: "We hebben het over een formidabel team. Ik weet nog dat ik hen op de voet volgde toen Pavel Nedved er nog speelde. Ik heb nog een keer van shirt geruild met hem", vertelt hij in gesprek met Esporte Interativo.

Meer: Zidane kritisch: ‘Ik wil dat niet zeggen, want ik houd niet van dat woord’

"Dat gezegd hebbende, ben ik nog altijd speler van Real Madrid en beschik ik over een geldig contract. Ik weet niet waar deze geruchten vandaan komen. Ik zou het namelijk zelf naar buiten brengen als er sprake was van een akkoord of als er onderhandelingen aan de gang waren", vervolgt hij zijn verhaal.

Marcelo en Ronaldo onderhielden bij Real Madrid een hechte band en de verdediger was dan ook als een van de eersten op de hoogte van het vertrek van de Portugees naar Turijn: "We stonden op het trainingsveld voorafgaand aan de Champions League-finale tegen Liverpool en hij vertelde mij toen: ‘Ik ga weg.’ Dus ja, Cristiano liet het mij al voor die wedstrijd weten en ik moest vervolgens tegen jullie (de pers, red.) liegen."

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Juventus
 
Marcelo
 
Cristiano Ronaldo

Poll
Denk jij dat Marcelo en Cristiano Ronaldo volgend seizoen weer samen spelen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties