Manchester United verlengt aflopend contract en houdt routinier aan boord
Maandag, 11 februari 2019 om 14:46

Ashley Young heeft zijn aflopende contract bij Manchester United verlengd, zo meldt de Engelse topclub maandagmiddag via de officiële kanalen. De 33-jarige Engelsman beschikte over een aflopende verbintenis en heeft nu een extra seizoen aan de samenwerking vastgeplakt. Young gaat zodoende op voor zijn negende seizoen op Old Trafford.

The Red Devils betaalden Aston Villa in 2011 achttien miljoen euro voor Young, die in eerste instantie als vleugelspits naar Manchester kwam. De 39-voudig Engels international is de afgelopen seizoenen echter steeds verder naar achteren gezakt in de opstelling en komt tegenwoordig meestal in actie als links- of rechtsback.

Young speelde tot nu toe 227 wedstrijden voor Manchester United en was daarin goed voor 17 doelpunten. Hij won vijf prijzen met de Engelse grootmacht: een landstitel, een FA Cup, League Cup en Community Shield en in 2017 de Europa League. Young is na Anthony Martial, Scott McTominay en Phil Jones de vierde speler van Manchester United die een nieuw contract signeert sinds het vertrek van José Mourinho in december.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Manchester United
 
Ashley Young
 
Phil Jones
 
Anthony Martial

Poll
Een goede zet van Manchester United?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties