<
In de wandelgangen
Adrien Rabiot krijgt derde optie in Engelse top
Maandag, 11 februari 2019 om 15:00

Chelsea overweegt assistent-trainer Gianfranco Zola het seizoen te laten afmaken als hoofdtrainer. Maurizio Sarri zit na de beschamende 6-0 nederlaag tegen Manchester City op de schopstoel. (Sport Mediaset)

Mocht Santiago Solari ook komend seizoen trainer van Real Madrid blijven, dan staat de club open voor een vertrek van Isco. De middenvelder komt onder de Argentijn nauwelijks aan spelen toe. (Diverse Spaanse media)

Er kan opnieuw een naam worden toegevoegd aan het lijstje clubs met belangstelling voor Adrien Rabot: Manchester United. De Paris Saint Germain-middenvelder weet zich ook gevolgd door Barcelona, Liverpool en Tottenham Hotspur. (AS)

Kenny Lala heeft naast Real Betis nog een optie voor een nieuwe club. De Franse rechtsback van RC Strasbourg staat ook in de belangstelling van Lazio. (Il Messaggero)

Lala is niet de enige rechtsback die Lazio volgt. Ook de Belg Thomas Foket van Stade Reims heeft de interesse gewekt van de Romeinen. (Diverse Italiaanse media)

Emanuele Ndoj heeft zich in de kijker gespeeld van Sampdoria. De Albanese middenvelder maakt een sterke indruk bij Brescia. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Zou jij Adrien Rabiot een goede aanwinst vinden voor Manchester United?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties