<
In de wandelgangen
Ribéry kan lucratief contract tekenen bij club van Xavi
Donderdag, 14 maart 2019 om 18:15

Manchester United sluit zich aan in de rij voor het vastleggen van Adrien Rabiot. De middenvelder vertrekt na dit seizoen bij Paris Saint-Germain en kan ook aan de slag bij Liverpool, Tottenham, Chelsea, Arsenal en Barcelona. (The Sun)

De toekomst van Benfica-verdediger Alejandro Grimaldo ligt niet in Spanje, maar in Engeland. Arsenal en Manchester City willen de voormalig jeugdspeler van Barcelona wegkapen voor de neus van Atlético Madrid. (Diario Sport)

Franck Ribéry heeft een lucratieve aanbieding op zak om zijn loopbaan te vervolgen in Qatar. Het contract van de aanvaller bij Bayern München loopt na dit seizoen af en Al Sadd SC wil de routinier graag inlijven. (Kicker)

NAC Breda houdt een mooi bedrag over aan de verkoop van Karol Mets. De centrale verdediger vertrekt naar het Zweedse AIK Solna, dat minimaal 300.000 euro op tafel legt. (BN DeStem)

Arsenal heeft de hoop op de komst van Christopher Nkunku nog altijd niet opgegeven. De Engelse topclub wilde hem eerder al overnemen van Paris Saint-Germain en gaat komende zomer een nieuwe poging wagen voor de middenvelder. (Mercato365)

Elisha Sam en Rodney Klooster vertrekken na dit seizoen bij FC Eindhoven. Het contract van het duo wordt niet verlengd aan de Aalsterweg, terwijl onder meer Collin Seedorf en Siebe Van der Heyden wel mogen blijven. (Eindhovens Dagblad)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties