<
In de wandelgangen
Barcelona hoopt op degradatie van Celta de Vigo
Donderdag, 14 maart 2019 om 21:00

Tottenham Hotspur gaat zich komende zomer versterken met middenvelder Matías Vecino. De Uruguayaan ligt nog vast bij Internazionale, maar maakt binnenkort de overstap naar de Premier League. (Inter Live)

Darko Lazovic laat Genoa na dit seizoen achter zich voor een avontuur in Rome. Daar gaat de vleugelspeler aan de slag bij Lazio, dat hoopt op een snel akkoord met de middenmoter. (Il Messaggero)

Bij Barcelona hoopt men vurig dat Celta de Vigo dit seizoen afdaalt naar LaLiga 1|2|3. Bij degradatie van de club uit Vigo is aanvaller Maxi Gómez aankomende zomer namelijk voor slechts 25 miljoen euro op te pikken. (Sport)

AC Milan gaat Newell's Old Boys beroven van een groot talent. Juan Sebastian Sforza staat echter ook op het verlanglijstje van andere clubs, waaronder Paris Saint-Germain en Bayern München. (MilanNews.it)

AS Monaco hoopt Gelson Martins langer aan zich te binden. De buitenspeler wordt momenteel gehuurd van Atlético Madrid, dat voor veertig miljoen euro bereid zou zijn mee te werken aan een definitieve transfer. (Record)

Sergej Milinkovic-Savic mag weer dromen van een transfer naar Real Madrid. Zinédine Zidane is een bewonderaar van de middenvelder van Lazio en ziet diens komst wel zitten. (El Chiringuito TV)

Poll
Denk jij dat Sergej Milinkovic-Savic in de zomer naar Real Madrid gaat?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties