'We worden soms een beetje nerveus als we met Zidane moeten praten'
Maandag, 15 april 2019 om 13:06

Vinícius Júnior raakte begin maart tegen Ajax in de Champions League geblesseerd aan zijn enkel en het talent kwam daardoor nog niet in actie onder de weer bij Real Madrid teruggekeerde Zinédine Zidane. Voor de jonge Braziliaan is het wel een genoegen om te werken onder de legendarische Fransman en Vinícius hoopt snel weer aan spelen toe te komen.

"Als iemand zoals hij, die op zo’n hoog niveau heeft gespeeld, op de bank zit en iets tegen je zegt, dan let je wel op toch? We worden soms zelfs een beetje nerveus als we met hem moeten praten. Hij doet verder alles voor je, dus je hoeft je alleen maar te richten op het voetbal", vertelt hij in gesprek met het Braziliaanse Globo Esporte Espetacular.

"Ik ben verder relaxed, want ik weet dat mijn kans zich wel zal voordoen. Ik weet dat Zidane iedereen een kans geeft, we bereiden ons nu al voor op het aankomende seizoen." Brazilië neemt aankomende zomer deel aan de Copa América en Vinícius zat een dikke maand geleden voordat hij geblesseerd raakte al eens bij de selectie van de Goddelijke Kanaries.

De aanvaller werd toen vervangen door Ajacied David Neres, maar hij hoopt aankomende zomer wel van de partij te kunnen zijn op het Zuid-Amerikaanse landentoernooi: "Je bent altijd wat voorzichtig als je terugkomt van een blessure. Ik bereid me echter goed voor zodat ik de laatste wedstrijd van het seizoen kan spelen en, als het mogelijk is, een oproep kan krijgen van de nationale ploeg. Ik zou blij zijn als dat gebeurt en als het niet zo mag zijn, zal ik de Seleçao steunen zoals ik altijd doe."

 
LaLiga
 
Real Madrid
 
Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior
 
Zinedine Zidane
 
David Neres

Poll
Denk jij dat de Braziliaanse bondscoach Tite Vinícius Júnior mee zal nemen naar de Copa América?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties