Liverpool-talent uit frustratie richting Jürgen Klopp en consorten via Instagram
Maandag, 15 april 2019 om 17:06

Rafael Camacho is niet blij dat de mensen bij Liverpool hem beschouwen als rechtsback. Het talent uit Portugal kan op veel posities uit de voeten en is vooral als aanvaller opgeleid. Camacho wist zondag bij de 6-0 zege van Liverpool Onder-23 tegen Leicester City een hattrick te produceren en uitte vervolgens zijn frustratie op social media.

"Ik weet niet wiens idee het is, maar ik zal bewijzen dat jullie fout zitten", aldus Camacho. "Ik ben geen rechtsback, ik ben een aanvaller die wil scoren. Dat is mijn DNA. Ik ben blij dat ik drie doelpunten heb gemaakt en de ploeg heb kunnen helpen bij de overwinning op Leicester City", besloot de jongeling in een bericht op Instagram.

Meer: Jürgen Klopp niet blij met ‘bananenschil’: ‘De wereld is een circus' | Dirk Kuyt: ‘Het is op dit moment een genot om hen aan het werk te zien’

Volgens verschillende Engelse media kunnen de woorden niet alleen worden gezien als kritiek op de technische staf van de Onder-23. De achttienjarige Camacho heeft inmiddels twee keer meegedaan in de hoofdmacht van the Reds en beide keren zag manager Jürgen Klopp de jongeling als rechtervleugelverdediger.

Diverse Engelse media concluderen dat Camacho op weg naar de uitgang is bij Liverpool. Onderhandelingen tussen club en speler aangaande een nieuw contract zouden zijn uitgesteld. Camacho, die nog tot medio 2020 vastligt, werd eerder gelinkt aan onder meer Wolverhampton Wanderers, Sporting Portugal, Benfica en RB Leipzig.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Liverpool
 
Jürgen Klopp

Poll
Begrijp jij de frustratie bij Rafael Camacho?
Ja
Nee
Deels
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties