<
In de wandelgangen
Real Madrid biedt Gareth Bale plus zestig miljoen euro
Maandag, 15 april 2019 om 18:00

Luiz Gustavo staat op de radar van Fenerbahçe. Momenteel ligt de ervaren middenvelder nog tot medio 2021 vast bij Olympique Marseille. (Diverse Franse media)

Clubs die belangstelling hebben voor Paul Pogba moeten diep in de buidel tasten. Manchester United wil 150 miljoen euro ontvangen bij een verkoop van de middenvelder, die op het lijstje van Real Madrid staat. (Marca)

Real Madrid heeft echter iets anders in gedachten en wil Gareth Bale betrekken in een deal met Manchester United. De Spaanse topclub gaat de aanvaller plus zestig miljoen euro bieden in ruil voor Paul Pogba. (Diverse Spaanse media)

Andrija Zivkovic is een transferdoelwit van Everton. De vleugelverdediger annex middenvelder, die nog tot medio 2021 vastligt bij Benfica, heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro. (Mozzart Sport)

AS Roma bereidt een bod van twintig miljoen euro plus bonussen voor. De Italiaanse club aast op Brescia-middenvelder Sandro Tonali, die ook in de belangstelling van onder meer Juventus en Internazionale staat. (Diverse Italiaanse media)

Nadat Franck Kessié juichte met het shirt van Lazio-verdediger Francesco Acerbi, is het waarschijnlijker geworden dat hij AC Milan gaat verlaten. De middenvelder wordt gelinkt aan Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Vind jij dat Manchester United akkoord moet gaan met een dergelijke deal?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties