<
In de wandelgangen
FC Utrecht volgt creatieve Liverpudlian nauwgezet
Maandag, 15 april 2019 om 21:00

Alessio Riccardi heeft de interesse van Sampdoria gewekt. AS Roma staat open voor een verhuur van de jonge middenvelder, die nog tot medio 2023 vastligt in de Italiaanse hoofdstad. (Diverse Italiaanse media)

Internazionale hoopt Lautaro Martínez langer voor de club te behouden. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van het Argentijnse Racing Club en kan nu al een nieuw contract tekenen in Italië. (Sky Italia)

Het scoutingapparaat van FC Utrecht volgt de verrichtingen van Bobby Adekanye nauwgezet. De creatieve jeugdinternational van Oranje sloeg onlangs een aanbieding af om zijn contract bij Liverpool te verlengen. (Voetbal International)

Nog voor de wedstrijd tegen Ajax wil Juventus om tafel met Jorge Mendes. De gesprekken zullen gaan over João Félix, die in zijn debuutseizoen voor Benfica de interesse van de Europese top heeft gewekt. (Sky Italia)

Barcelona bereidt een eerste bod op Marcus Rashford voor. De Spanjaarden willen 100 miljoen pond uittrekken voor de aanvaller van Manchester United, omgerekend bijna 116 miljoen euro. (Daily Mirror)

Bayern München heeft een bod van vijftig miljoen euro uitgebracht op Nicolò Zaniolo. De middenvelder is echter ook in gesprek met AS Roma over een verlenging van zijn huidige contract. (La Gazzetta dello Sport)

Poll
Zie je in Bobby Adekanye een goede aanwinst voor FC Utrecht?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties