<
In de wandelgangen
Ricardo Quaresma bereikt voorakkoord met ex-club
Dinsdag, 16 april 2019 om 00:30

Bayern München maakt momenteel de grootste kans om Nicolas Pépé over te nemen van Lille OSC. Concurrent Paris Saint-Germain is vanwege de Financial Fair Play-regels voorzichtig met grote uitgaven. (Paris United)

AS Roma heeft bij Borussia Dortmund oriënterende informatie opgevraagd over Alexander Isak. De sublieme prestaties van de aanvaller voor Willem II zijn ook in Rome niet onopgemerkt gebleven. (Sky Italia)

Ricardo Quaresma heeft een contractvoorstel van Besiktas terzijde geschoven. De aanvaller heeft al een voorakkoord met FC Porto, de club waar hij al tweemaal eerder voor speelde. (Fanatik)

Manchester United heeft Mino Raiola de vraagprijs voor Paul Pogba doorgegeven. Voor minder dan 150 miljoen euro is men niet bereid om de middenvelder te laten gaan. (The Sun)

Ellis Simms speelt wellicht nooit een duel in de hoofdmacht van Everton. De achttienjarige aanvaller wordt begeerd door Borussia Dortmund, Bayern München en Bayer Leverkusen. (BILD)

De interesse van Internazionale in Sandro Tonali neemt toe. Brescia is bereid om te luisteren, daar men de spelmaker annex Italiaans jeugdinternational nog een seizoen bij de koploper van de Serie B wil stallen. (La Gazzetta dello Sport)

Poll
Denk jij dat Paul Pogba in de zomer een transfer gaat maken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties