<
In de wandelgangen
Manchester United schiet twintig miljoen euro tekort
Woensdag, 10 juli 2019 om 22:30

Miguel Veloso vervolgt zijn loopbaan bij promovendus Hellas Verona, waar een eenjarig contract klaarligt. De Portugese middenvelder verliet Genoa onlangs met een transfervrije status. (Sky Italia)

Arsenal lijkt niet de nieuwe werkgever van Wilfried Zaha te worden. Crystal Palace, dat een eerste bod van the Gunners van 45 miljoen euro weigerde, wil namelijk ruim honderd miljoen euro ontvangen voor de aanvaller. (Sky Sports)

Manchester United blijft geïnteresseerd in Sergej Milinkovic-Savic. De Engelse grootmacht heeft tachtig miljoen euro over voor de middenvelder, die door zijn club Lazio nog altijd wordt getaxeerd op honderd miljoen euro. (Sky Italia)

Trézéguet kan zijn loopbaan vervolgen in de Premier League. Aston Villa heeft een eerste bod van elf miljoen euro neergelegd bij Kasimpasa voor de Egyptische aanvaller. (Takvim)

Napoli wil Arek Milik betrekken in een ruildeal met Rodrigo. De Spaanse aanvaller van Valencia, die wordt gezien als alternatief voor Internazionale-spits Mauro Icardi, ziet echter geen heil in een verhuizing richting Napels. (Super Deporte)

De transfer van Nicolò Barella naar Internazionale is in kannen en kruiken. De grootmacht uit Milaan betaalt veertig miljoen euro plus tien miljoen euro aan bonussen aan Cagliari voor de talentvolle middenvelder. (Sky Italia)

Poll
Verwacht jij dat Sergej Milinkovic-Savic deze zomer eindelijk een transfer maakt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties