<
In de wandelgangen
AS Roma wil stunten en wendt zich tot Tottenham
Donderdag, 11 juli 2019 om 00:30

Krystian Bielik lijkt opnieuw te moeten wachten op zijn doorbraak bij Arsenal. De Londense club acht de Poolse middenvelder nog niet klaar voor het grote werk en staat open voor een nieuwe verhuurperiode. (The Telegraph)

AC Milan dreigt naast de komst van Ismaël Bennacer te grijpen. De Algerijnse middenvelder van Empoli leek op weg naar het San Siro, maar een persoonlijk akkoord tussen speler en club is er nog niet. (Eurosport)

AS Roma hoopt te stunten met de komst van Toby Alderweireld en overweegt Patrik Schick te gebruiken als wisselgeld. De Belgische verdediger mag vanwege een transferclausule tot 31 juli voor 28 miljoen euro vertrekken bij Tottenham Hotspur. (Sky Italia)

AS Roma komt voorlopig niet af van Gerson Santos da Silva. De Braziliaanse middenvelder mag voor tien miljoen euro vertrekken, maar wenst Roma zelf alleen te verlaten voor een terugkeer bij Fluminense. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United heeft vooralsnog geen succes in de jacht op Sean Longstaff. Newcastle United ziet de middenvelder als een belangrijke pion voor de toekomst en wil daarom niet tot verkoop overgaan. (Sky Sports)

Federico Chiesa heeft zijn zinnen gezet op een zomerse transfer naar Juventus. Het management en de familie van de talentvolle vleugelaanvaller zullen diens transferwens spoedig kenbaar maken bij Fiorentina. (Sky Italia)

Poll
Toby Alderweireld zou hoger moeten mikken dan AS Roma
Eens
Oneens
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties