<
In de wandelgangen
Real Madrid zit met de handen in het haar
Donderdag, 11 juli 2019 om 08:15

NAC Breda zoekt naar een nette oplossing om afscheid te nemen van Anouar Kali. De middenvelder is afwezig op het trainingskamp omdat hij niet fit is en mag de Bredase club verlaten. (BN DeStem)

Cengiz Ünder is de volgende naam op het wensenlijstje van Bayern München. De Duitse grootmacht zoekt naarstig naar aanvallende versterkingen en ziet in de spelmaker van AS Roma een interessante optie. (Sky Italia)

Real Madrid lijkt niet van Gareth Bale af te komen. De aanvaller van Wales wil de Spaanse hoofdstad alleen verlaten voor een Europese topclub en momenteel heeft geen enkele club concrete interesse in de linkspoot. (Marca)

Federico Chiesa en diens management azen op een zomers vertrek bij Fiorentina. Het kamp van de aanvaller stelt dat de clubleiding het goedkeurt dat men met andere clubs in gesprek is. (Sky Italia)

Jann-Fiete Arp wil Bayern München in principe niet op huurbasis verlaten. De club neemt na de voorbereiding een beslissing over de toekomst van de jeugdige aanvaller. (Diverse Duitse media)

Manchester City gaat proberen om Daniel Alves aan te trekken. De transfervrije rechtsback was twee jaar geleden ook al in beeld bij de Engelsen, maar koos destijds voor de avances van Paris Saint-Germain. (Daily Mirror)

Poll
Denk jij dat Cengiz Ünder deze zomer een transfer maakt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties