<
In de wandelgangen
Bazoer staat voor terugkeer naar Eredivisie
Donderdag, 11 juli 2019 om 14:30

Manchester United heeft een formeel bod van veertig miljoen euro op Nikola Milenkovic uitgebracht. Fiorentina heeft de Engelsen verzocht om het bod op de verdediger met tien miljoen euro te verhogen. (Sky Italia)

Sassuolo en Borussia Dortmund naderen opnieuw een akkoord. Na de eerdere overgang van Jeremy Toljan naar Italië zou nu ook Omer Toprak voor een transfer naar de Serie A-club staan. (Corriere dello Sport)

Riechedly Bazoer verlengt zijn verblijf in de Eredivisie bij een niet nader genoemde club. De middenvelder, die bij VfL Wolfsburg geen toekomst lijkt te hebben, werd afgelopen seizoen uitgeleend aan FC Utrecht. (Kicker)

Wolverhampton Wanderes heeft de intentie om Joelinton over te nemen. TSG Hoffenheim heeft deze zomer al diverse sleutelspelers uitgezwaaid en zal alleen een fors bod in overweging nemen. (BILD)

Bayer Leverkusen heeft Nadiem Amiri op het oog als opvolger van Julian Brandt. De aanvallende middenvelder van TSG Hoffenheim heeft ook aanbiedingen uit de Premier League op zak. (Kicker)

Arsenal gaat Tottenham Hotspur mogelijk aftroeven in de strijd om Dani Ceballos. De twee Londense clubs willen de middenvelder huren van Real Madrid en the Gunners hebben de ‘pole position’ overgenomen. (Marca)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties