Fekir arriveert in Spanje om transfer van minimaal 20 miljoen af te ronden
Maandag, 22 juli 2019 om 16:09

Nabil Fekir gaat zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid voortzetten bij Real Betis. Verschillende Spaanse media berichten maandagmiddag dat de spelmaker van Olympique Lyon inmiddels in Sevilla is gearriveerd om de laatste details voor zijn overgang glad te strijken.

L'Équipe weet toe te voegen dat Betis in eerste instantie twintig miljoen euro zal betalen voor de 26-jarige Fekir, die nog een jaar vastligt bij les Gones. Daarbovenop kan nog eens tien miljoen aan bonussen komen en Lyon heeft ook een doorverkooppercentage van twintig procent op een toekomstige transfer bedongen.

De stap van Fekir naar Betis komt als een verrassing, aangezien hij in de afgelopen maanden ook bij grotere clubs werd genoemd. De wereldkampioen leek vorig jaar nog voor zestig miljoen op weg naar Liverpool, maar nadat bij de medische keuring knieproblemen aan het licht kwamen trokken the Reds de stekker uit de deal.

Napoli werd afgelopen weekend ook geopperd als mogelijke nieuwe bestemming voor Fekir, maar i Partenopei komen dus waarschijnlijk te laat. Betis gaat de komst van de Frans international bekostigen met de verkoop van Giovani Lo Celso, die op het punt staat om naar Tottenham Hotspur over te stappen. Hij levert de Andalusiërs naar verwachting zeventig miljoen op.

 
LaLiga
 
Real Betis
 
Olympique Lyon
 
Nabil Fekir
 
Giovani Lo Celso

Poll
Vind jij dat Nabil Fekir de juiste keuze heeft gemaakt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties