<
In de wandelgangen
Olympique Lyon wil opvolger van Nabil Fekir vastleggen
Dinsdag, 23 juli 2019 om 09:00

Kylian Mbappé wil zijn tot medio 2022 lopende contract bij Paris Saint-Germain niet verlengen, wat goed nieuws lijkt te zijn voor Real Madrid. Trainer Zinédine Zidane wil de aanvaller heel graag naar Spanje halen. (AS)

Arsenal kijkt al naar alternatieven voor Kieran Tierney. Er zit geen schot in de komst van de verdediger annex Schots international, daar Celtic tot tweemaal toe niet akkoord is gegaan met een bod uit Londen. (The Sun)

Valentin Rongier is in beeld om de opvolger te worden van Nabil Fékir bij Olympique Lyon. Nantes is bereid om mee te werken aan een vertrek van de middenvelder, mits het juiste bedrag op tafel komt. (L'Équipe)

AS Roma ziet een terugkeer van Matteo Politano wel zitten. Ondanks dat Internazionale zijn huurdeal afgelopen zomer permanent maakte, twijfelt trainer Antonio Conte aan zijn aanvaller. (Il Messaggero)

De aanvallende middenvelder Reinier van Flamengo kan zijn geluk gaan beproeven in Engeland. Hoewel de tiener nog wacht op zijn profdebuut, overwegen Manchester City en Liverpool hem deze zomer in te lijven. (Daily Mail)

Arsenal heeft de komst van Wilfried Zaha nog niet opgegeven. De club is van plan om zich deze week te melden met een nieuwe bod bij stadsgenoot Crystal Palace. (Sky Sports)

Poll
Denk jij dat Kylian Mbappé op een dag voor Real Madrid zal spelen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties