Mundo Deportivo: PSV sinds 'de afgelopen uren' in de markt voor Oriol Busquets
Dinsdag, 13 augustus 2019 om 19:40

Een nieuwe optie dient zich aan voor Oriol Busquets in de Eredivisie, zo meldt Mundo Deportivo dinsdagavond. In 'de afgelopen uren' zou duidelijk zijn geworden dat PSV belangstelling heeft voor de twintigjarige middenvelder van Barcelona. Eerder maakte de sportkrant uit Catalonië al melding van de belangstelling van FC Utrecht.

De twee Eredivisionisten hebben concurrentie van Fortuna Düsseldorf en Borussia Mönchengladbach, aldus Mundo Deportivo. Een transfer naar Utrecht wordt 'de makkelijkste optie voor iedereen' genoemd, omdat beide clubs een samenwerkingsverband hebben. Busquets zou zelf ook een goede indruk hebben gekregen van Utrecht.

De interesse van PSV bevindt zich in een 'vroege fase'. Het zou vermoedelijk gaan om een verhuurperiode. De twintigjarige Busquets heeft een contract tot medio 2021 bij Barcelona, maar hoeft niet te rekenen op een vaste plaats in de selectie van trainer Ernesto Valverde. Club en speler denken dat een tijdelijk afscheid de beste oplossing is.

Sassuolo, Real Mallorca en Granada kwamen eerder nog voorbij als alternatieve opties voor Busquets. Verder is het ook mogelijk dat de negentienjarige linksback Juan Miranda naar de Eredivisie komt: hij staat ook in de belangstelling van FC Utrecht, zo werd de afgelopen weken duidelijk. Olympique Marseille, Schalke 04 en Mönchengladbach hebben eveneens interesse.

 
Eredivisie
 
PSV
 
FC Utrecht
 
Barcelona
 
Oriol Busquets Mas

Poll
Voor welke van de twee Eredivisie-clubs kan Oriol Busquets het best kiezen?
PSV
FC Utrecht
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties