<
In de wandelgangen
Fiorentina pakt door en biedt zestien miljoen euro
Vrijdag, 23 augustus 2019 om 09:30

NEC houdt rekening met een vertrek van Jonathan Okita. Minstens drie clubs uit België en Duitsland hebben naar verluidt belangstelling getoond voor de aanvaller. (De Gelderlander)

De Graafschap heeft Branco van den Boomen hoog op de verlanglijst staan. De middenvelder sloeg deze week een nieuw contract bij FC Eindhoven af en staat open voor de stap hogerop. (Eindhovens Dagblad)

Fiorentina is na de komst van Kevin-Prince Boateng en Franck Ribéry nog niet uitgewinkeld en richt de pijlen op Raphinha. La Viola heeft een bod van zestien miljoen euro uitgebracht op de Braziliaanse buitenspeler van Sporting Portugal. (Diverse Italiaanse media)

Matteo Politano lijkt in ieder geval niet de opvolger van Federico Chiesa te worden, als laatstgenoemde bij Fiorentina vertrekt. La Viola heeft bij Internazionale geïnformeerd naar de aanvaller, die echter niet mag vertrekken. (Diverse Italiaanse media)

Adam Ounas staat op het punt om Napoli in te ruilen voor OGC Nice. De Algerijn, die verhuurd zal worden zonder optie tot koop, mag vertrekken om ruimte te maken voor Hirving Lozano. (Sky Italia)

Atlético Madrid, Manchester City en Boca Juniors hebben interesse Thiago Almada. Het talent van Vélez Sarsfield weigert vooralsnog een nieuw contract te tekenen en dat is voor de clubs een hoopgevend signaal. (Marca)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties