<
In de wandelgangen
Depay krijgt mogelijk grote naam als trainer
Dinsdag, 8 oktober 2019 om 11:50

Mauricio Pochettino wil snel afscheid nemen van tegenvallende spelers. Eric Dier is een van de namen die Tottenham Hotspur in januari al mag verlaten. (Daily Telegraph)

Een ruime nederlaag in de wedstrijd tegen Liverpool gaat Ole Gunnar Solskjaer de kop kosten. De manager van Manchester United staat ernstig onder druk na de uiterst matige seizoensstart. (Daily Mail)

Na het ontslag van Sylvinho heeft Olympique Lyon twee namen in gedachten voor zijn opvolging. Laurent Blanc en Arsène Wenger, allebei clubloos, staan op het verlanglijstje van les Gones. (L’Équipe)

Manchester United is niet de enige Engelse club met belangstelling voor Moussa Dembélé. Ook Everton zit achter de spits van Olympique Lyon, die circa 45 miljoen euro moet kosten. (Daily Star)

SC Heerenveen onderneemt opnieuw een poging om Runar Espejord over te nemen van Tromsø IL. De Friezen zijn momenteel met de Noorse club in gesprek over de spits annex jeugdinternational. (iTromsø)

Wilfried Zaha onderneemt juridische stappen tegen zijn voormalig zaakwaarnemer Will Salthouse van Unique Sports Management. De aanvaller is nog altijd boos dat er geen vertrek bij Crystal Palace gerealiseerd kon worden. (Daily Mail)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties