Ziyech laat interlands schieten en keer voortijdig terug naar Amsterdam
Woensdag, 9 oktober 2019 om 15:50

Hakim Ziyech doet niet mee in de komende twee oefenwedstrijden van Marokko. Anouar Amrani, verslaggever voor FOX Sports, meldt dat de Ajacied zich wegens vermoeidheid heeft afgemeld bij de Leeuwen van de Atlas. Ziyech keert daardoor op korte termijn terug naar Amsterdam.

Marokko speelt in deze interlandperiode oefeninterlands tegen Libië (op vrijdag 11 oktober in Oujda) en Gabon (op dinsdag 15 oktober in Tanger). Ziyech is in deze wedstrijden dus niet van de partij. Bondscoach Vahid Halilhodžic kan ook geen beroep doen op Noussair Mazraoui, die niet fit genoeg is om in actie te kunnen komen. De vleugelverdediger is wel afgereisd naar Marokko, omdat hij opgeroepen is en om die reden een medische check moet ondergaan bij de bond.

Meer: Hakim Ziyech staat komend weekend voor Premier League-debuut | Diepe buiging voor Ziyech na comeback: ‘Beste aankoop van Chelsea’

Ziyech werd tijdens het duel met ADO Den Haag (0-2 zege) voortijdig naar de kant gehaald, volgens trainer Erik ten Hag wegens lichte klachten. Het zal hebben meegespeeld in het besluit van Ziyech om alweer terug te keren richting Amsterdam. Het biedt de 23-voudig Marokkaans international de mogelijkheid om zich optimaal voor te bereiden om de drukke week die na de interlandperiode voor Ajax wacht, met wedstrijden tegen RKC Waalwijk (19 oktober), Chelsea (23 oktober) en Feyenoord (27 oktober).

 
Marokko
 
Ajax
 
Hakim Ziyech
 
Noussair Mazraoui

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties