<
In de wandelgangen
Atlético werkt aan afkoopclausule van 100 miljoen
Woensdag, 9 oktober 2019 om 18:00

David Gardner, zaakwaarnemer van Leroy Sané, heeft een ontmoeting gehad met Giovanni Branchini. De Italiaan werkt als tussenpersoon en heeft nauwe banden met Bayern München, dat de vleugelaanvaller van Manchester City nog altijd in het vizier heeft. (BILD)

De bij Fiorentina overbodige Cyril Thereau kan rekenen op de nodige belangstelling. Frosinone, Empoli en Chievo Verona hebben de Franse aanvaller momenteel in het vizier. (seriebnews)

Atlético Madrid onderhandelt momenteel met Thomas Partey over een nieuw contract. Los Colchoneros willen de afkoopclausule in zijn verbintenis verdubbelen tot honderd miljoen euro. (AS)

Jesé Rodriguez dreigt de volgende tegenvaller te verwerken te krijgen. Sporting Portugal wil de van Paris Saint-Germain gehuurde aanvaller op korte termijn alweer terugsturen. (Diverse Portugese media)

Lorenzo Tonelli komt bij Napoli niet in de plannen voor, maar weet zich gevolgd door de nodige clubs. Brescia, Lecce, Torino en Bologna willen de verdediger graag overnemen van i Partenopei. (Diverse Italiaanse media)

Juventus en Juan Cuadrado zijn in gesprek over het verlengen van zijn aflopende contract. De Colombiaanse vleugelaanvaller kan zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2023. (Corriere dello Sport)

Poll
Snap jij dat Atlético Madrid Thomas Partey langer wil binden?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties