<
In de wandelgangen
Salzburg weigert eerste miljoenenbod van Barcelona
Donderdag, 7 november 2019 om 16:00

Martin Hinteregger is op de radar verschenen van Arsenal. De centrale verdediger van Eintracht Frankfurt wordt daarnaast intensief gevolgd door West Ham United. (Footballinsider247)

Nemanja Matic staat open voor een winters vertrek bij Manchester United. De middenvelder, die tot komende zomer vastligt, baalt van het gebrek aan speeltijd bij the Red Devils. (Manchester Evening News)

Barcelona wil in januari opnieuw een bod uitbrengen op Karim Adeyemi. Een eerste bod van vijftien miljoen euro op de aan FC Liefering verhuurde aanvaller, ook gevolgd door Liverpool en Arsenal, werd afgewezen door Red Bull Salzburg. (Transfermarkt)

Karlan Grant verkast deze winter mogelijk naar de Premier League. Bournemouth en Wolverhampton Wanderers zijn zeer gecharmeerd van de spits van Huddersfield Town. (Bournemouth Echo)

Twee veteranen gaan Chelsea deze winter mogelijk verlaten. De club uit Londen staat namelijk open voor aanbiedingen voor aanvallers Pedro en Olivier Giroud. (The Telegraph)

Het bestuur van Barcelona behoudt vooralsnog het vertrouwen in Ernesto Valverde. De leiding raakt echter wel steeds bezorgder over het tegenvallende spel van de Catalaanse grootmacht. (ESPN)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties