Jonker moet vaste waarde missen door 'stomme actie' na verloren potje FIFA
Vrijdag, 8 november 2019 om 22:14

Benaissa Benamar is normaal gesproken een vaste waarde achterin bij Telstar. De centrale verdediger ontbrak vrijdagavond echter tijdens de, uiteindelijk in 1-1 geëindigde, wedstrijd tegen Jong PSV wegens een handblessure, die op opmerkelijke wijze tot stand kwam.

Zijn trainer Andries Jonker heeft voor aanvang van het duel namelijk aan NH Sport onthuld dat de blessure bij Benamar ontstond na het spelen van een potje FIFA 20. De stopper kon zijn frustraties na een nederlaag in het computerspel niet de baas en sloeg daarna zo hard op tafel dat hij zijn hand brak.

De actie van Benamar werd door zijn trainer 'stom' genoemd, al lijkt hij niet lang aan de kant te hoeven staan met de kwetsuur. Jonker verwacht hem voor de eerstvolgende wedstrijd, zondag 17 november tegen Go Ahead Eagles, weer in zijn selectie te kunnen verwelkomen.

Benamar is overigens niet de enige speler van Telstar die vanwege een handblessure aan de kant staat, aangezien Senne Lynen en Tuur Houben met soortgelijke, niet FIFA-gerelateerde, blessures kampen. Ook trainer Jonker heeft een handblessure opgelopen, zo weet NH Sport toe te voegen.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
Telstar
 
Andries Jonker
 
Benaissa Benamar

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties