<
In de wandelgangen
Liverpool mengt zich in felle strijd om wonderkind
Maandag, 2 december 2019 om 09:00

Paris Saint-Germain wil het tot medio 2022 lopende contract van Kylian Mbappé openbreken en verlengen. Hiermee hoopt de Franse kampioen het geïnteresseerde Real Madrid voor te kunnen zijn. (Le10Sport)

Manchester United wacht nog een maand af of een club zich gaat melden voor Nemanja Matic. De Engelse grootmacht gaat dan waarschijnlijk de optie tot contractverlenging van de middenvelder lichten. (The Sun)

Liverpool gaat de strijd aan met Manchester City en Manchester United inzake Rayan Cherki. The Reds zijn helemaal overtuigd van de kwaliteiten van het zestienjarige 'wonderkind' van Olympique Lyon. (90min)

Marco Silva staat op het punt om ontslagen te worden bij Everton na de nederlaag tegen Leicester City. David Moyes is favoriet om de manager op te volgen op Goodison Park. (Diverse Engelse media)

De spelers van Watford verlangen een Britse manager na het vertrek van Quique Sánchez Flores. Chris Hughton en Paul Clement staan hoog op de kandidatenlijst. (Daily Mail)

Aston Villa gaat mogelijk een slag slaan bij Los Angeles Galaxy. De Premier League-club heeft het gemunt op buitenspeler Romain Alessandrini, die binnenkort transfervrij is. (Birmingham Mail)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties