ED: Van Bommel gaat op voor laatste kans en stelt doelstelling bij
Maandag, 2 december 2019 om 23:38

Mark van Bommel wil volgens het Eindhovens Dagblad nog één keer zijn schouders eronder zetten om de boel bij PSV weer op de rit te krijgen. Volgens het regionale dagblad gaat de trainer voor zijn laatste kans en is 'een nieuwe misstap van de ploeg op korte termijn voor zijn betrekking waarschijnlijk fataal'. De krant meldt verder dat de Eindhovenaren de landstitel uit het hoofd hebben gezet en zich vol richten op de tweede plaats en het winnen van de TOTO KNVB Beker.

PSV is al uitgeschakeld in de Europa League en staat in de Eredivisie op een teleurstellende derde plaats, met een achterstand van dertien punten op koploper Ajax. De achterstand op nummer twee AZ bedraagt na vijftien wedstrijden zeven punten. Zowel bij de achterban van PSV als intern binnen de club heerst er onvrede over de resultaten. "Ook binnen de spelersgroep heerst onvrede, al is dat in de meeste gevallen logisch omdat het veelal om ongelukkige reserves gaat", aldus de krant.

Meer: Mark van Bommel voelt zich ‘zeker niet te groot’ voor FC Utrecht

PSV treft tot aan de winterstop Fortuna Sittard (thuis), Rosenborg BK (thuis), Feyenoord (uit), GVVV (uit) en PEC Zwolle (thuis). Deze wedstrijden staan in het teken van overleven, waarna in de winterstop gekeken zal worden of eventuele versterkingen haalbaar zijn. In de tweede seizoenshelft zal PSV zich volledig op de tweede plaats richten. Met oog op de voorrondes van de Champions League is deze positie is belangrijk voor het team van Van Bommel. Bij PSV is volgens het dagblad het 'gegeven doorgedrongen dat Ajax op dit moment te ver uit is gelopen en normaal gesproken dus niet meer te achterhalen is'.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Ajax
 
AZ
 
Mark van Bommel

Poll
Verwacht jij dat PSV dit seizoen hoger dan de derde plaats eindigt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties