<
In de wandelgangen
Dortmund zet in op definitieve deal met Real Madrid
Maandag, 13 januari 2020 om 00:30

Rayan Aït Nouri staat niet alleen in de belangstelling van Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. De linksback van Angers kan ook overstappen naar Crystal Palace. (Sunday Express)

Gedson Fernandes lijkt Benfica in te ruilen voor Tottenham Hotspur. West Ham United verlegt derhalve de aandacht naar Internazionale-middenvelder Roberto Gagliardini. (Sunday Express)

Borussia Dortmund wil Achraf Hakimi komende zomer definitief overnemen van Real Madrid. De rechtsback speelt al sinds 2018 op huurbasis voor de Duitse club. (Ruhr Nachrichten)

Chelsea laat Emerson Palmieri pas na dit seizoen vertrekken. De linksback heeft de aandacht getrokken van zowel Juventus als Internazionale. (Sunday Express)

Mocht AC Milan er niet in slagen om Asmir Begovic over te nemen van Bournemouth, dan komt Joe Hart in beeld. Laatstgenoemde is reservekeeper bij Burnley en mag uitzien naar een andere club. (Diverse Italiaanse media)

Manchester City wil Hossem Aouar overnemen van Olympique Lyon. Er is echter stevige concurrentie van Juventus in de strijd om de middenvelder. (The Observer)

Poll
Denk jij dat Real Madrid bereid is om Achraf Hakimi definitief te laten vertrekken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties