<
In de wandelgangen
Chelsea vraagt Internazionale om 7,5 miljoen euro
Dinsdag, 14 januari 2020 om 09:00

Isaac Lihadji verlaat Olympique Marseille voor Lille OSC. De vleugelaanvaller had ook de overstap naar Barcelona, Borussia Dortmund, Arsenal of AS Monaco kunnen maken. (La Provence)

Olivier Giroud vertrekt waarschijnlijk naar Internazionale, waardoor Stade Rennes andere opties onderzoekt. Olympique Marseille is evenwel niet van plan om Valère Germain tussentijds te verkopen. (La Provence)

Internazionale, dat al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Giroud, zal dan wel de portemonnee moeten trekken. Chelsea wenst 7,5 miljoen euro te zien voor de spits. (Daily Mail)

Bruno Fernandes is op weg naar Manchester United, terwijl Marcos Rojo de omgekeerde weg bewandelt richting Sporting Portugal. De Portugezen willen echter niet het volledige salaris van de verdediger voor hun rekening nemen. (O Jogo)

AS Roma heeft drie miljoen euro over voor Elche-middenvelder Gonzalo Villar. Roma heeft drie miljoen euro over voor Elche-middenvelder Gonzalo Villar. Er moet echter ook gesproken worden met Valencia, dat tachtig procent van de transferrechten in handen heeft. (AS) (AS)

Atalanta doet opnieuw een poging om Trincão over te nemen van Sporting Braga. Een eerste bod op de aanvaller, ook gelinkt aan Juventus, van elf miljoen euro werd van tafel geveegd. (Tuttosport)

Poll
Denk jij dat Olivier Giroud deze maand overstapt naar Internazionale?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties