<
In de wandelgangen
Mikel Arteta aast op deal met Manchester City
Dinsdag, 14 januari 2020 om 15:30

Manchester City laat Sergio Agüero zelf beslissen over zijn toekomst. Als opvolgers van de spits, die nog vastligt tot medio volgend jaar, zijn onder meer Harry Kane en Lautaro Martínez in beeld. (Daily Mail)

Watford heeft Ignacio Pussetto zo goed als binnen. De Argentijnse vleugelspits komt over van Udinese en wordt dinsdag in Engeland verwacht voor de medische keuring. (Sky Sports)

Mikel Arteta heeft een deal met zijn oude club Manchester City in gedachten. De trainer van Arsenal hoopt John Stones, die zelf openstaat voor een transfer, op huurbasis naar Londen te kunnen halen. (The Sun)

AC Milan haalt Raoul Bellanova mogelijk eerder terug van zijn verhuurperiode bij Girondins de Bordeaux. I Rossoneri kunnen het talent in eigen land uitlenen aan Hellas Verona. (Diverse Italiaanse media)

Een terugkeer van Fernando Llorente bij Tottenham Hotspur is niet uitgesloten. José Mourinho is op zoek naar een vervanger van Harry Kane en de naam van de Spanjaard wordt, net als Krzysztof Piatek en Christian Benteke, genoemd in Londen. (The Independent)

Sheffield United gaat in totaal elf miljoen euro uitgeven aan twee transfers. Elias Cobbaut van Anderlecht en Luke Woolfenden van Ipswich Town verkassen waarschijnlijk naar de Premier League. (The Sun)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties