<
In de wandelgangen
Ziyech ziet Lampard mogelijk vertrekken
Donderdag, 13 februari 2020 om 18:00

Massimiliano Allegri is klaar voor de stap naar een niet nader genoemde Engelse topclub. De clubloze coach is al meermaals in verband gebracht met Manchester United. (Corriere dello Sport)

Arsenal wil Mattéo Guendouzi een nieuw contract aanbieden. Met de nieuwe verbintenis gaat de middenvelder er qua salaris fors op vooruit. (Football London)

Chelsea, dat eerder op de donderdag de komst van Hakim Ziyech afronde, heeft zijn twijfels over manager Frank Lampard. The Blues overwegen om Diego Simeone te benaderen, als de Argentijnse trainer deze zomer inderdaad bij Atlético Madrid vertrekt. (Diverse Engelse media)

Real Madrid denkt aan de komst van Milan Skriniar. De Koninklijke is bereid om Luka Modric richting Internazionale te sturen als dat helpt om de deal te bespoedigen. (El Desmarque)

Aaron Ramsey weet Juventus nog niet te overtuigen en kan aankomende zomer terugkeren in de Premier League. Liverpool, Chelsea, Manchester United en zijn oude club Arsenal denken allemaal aan de komst van de middenvelder. (Diverse Engelse media)

Paul-Georges Ntep staat mogelijk voor een terugkeer in de Ligue 1. De transfervrij bij VfL Wolfsburg vertrokken aanvaller is in gesprek met Amiens over een dienstverband. (Diverse Franse media)

Poll
Denk jij dat Frank Lampard volgend seizoen nog de manager van Chelsea zal zijn?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties