<
In de wandelgangen
Tahith Chong kan tekenen voor miljoenensalaris
Vrijdag, 14 februari 2020 om 18:15

Juventus bereidt een contractvoorstel voor Willian voor. De vleugelspits beschikt bij Chelsea over een aflopend contract en wordt eveneens gelinkt aan Barcelona, dat al jaren achter de Braziliaan aan zit. (Daily Mirror)

Tottenham Hotspur hoopt aanstaande zomer afscheid te nemen van Eric Dier. De Londenaren willen voorkomen dat de middenvelder terechtkomt in zijn laatste contractjaar, zoals eerder met Christian Eriksen gebeurde. (Daily Mail)

Internazionale heeft Tahith Chong een vijfjarig contract aangeboden. De middenvelder van Manchester United kan 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen, een bedrag dat geleidelijk oploopt tot 2,5 miljoen euro in het vijfde contractjaar. (La Gazzetta dello Sport)

Manchester United meldde zich in januari op het laatste moment bij Bayern München voor Corentin Tolisso. De Engelsen wilden de middenvelder voor een half jaar huren, maar Bayern wilde zijn selectie niet in de breedte verzwakken. (Manchester Evening News)

Daniel Carriço gaat Sevilla na 5,5 jaar verruilen voor Wuhan Zall. De Portugees ontbrak donderdag al op de training in Andalusië en ondertekent in China een contract met een jaarsalaris van vier miljoen euro. (A Bola)

Real Madrid beschouwt Moise Kean als mogelijke opvolger op de lange termijn van Karim Benzema. De Italiaanse spits heeft bij Everton met één doelpunt in negentien competitieduels nog niet kunnen imponeren. (Defensa Central)

Poll
Doet Tahith Chong er goed aan om naar Internazionale te gaan?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties