<
In de wandelgangen
Dries Mertens staat voor overstap naar LaLiga
Dinsdag, 24 maart 2020 om 18:00

De kans is nog steeds groot dat Moise Kean komende zomer terugkeert naar Italië. De aanvaller, voor wie Everton een halfjaar geleden 28 miljoen euro neertelde, wordt na AC Milan, AS Roma en Sampdoria ook begeerd door Bologna. (La Gazzetta dello Sport)

AC Milan wil op korte termijn de tot 2022 lopende verbintenis van Alessio Romagnoli verlengen. I Rossoneri willen voorkomen dat er op termijn problemen ontstaan rond de contractsituatie van de gewilde verdediger. (La Gazzetta dello Sport)

Atlético Madrid is van plan om een dubbelslag te slaan bij Napoli. Los Colchoneros willen Dries Mertens en José Callejon, allebei in het bezit van een aflopend contract, overnemen. (El Desmarque)

Andrea Favilli weet bij Genoa nog niet aan de verwachtingen te voldoen en staat mogelijk op korte termijn voor een vertrek. Bologna en Torino zijn bereid om de aanvaller over te nemen. (Diverse Italiaanse media)

Corentino Tolisso is langzaam maar zeker gedesillusioneerd geraakt in München. De Franse middenvelder hoopt Bayern München komende zomer te verlaten en weet zich gevolgd door Juventus, Napoli en Internazionale. (Sky Deutschland)

Cagliari heeft reeds de eerste contacten gelegd om Samuele Ricci op termijn naar Sardinië te kunnen halen. De jeugdinternational van Italië werd opgeleid door Empoli. (Diverse Italiaanse media)

Poll
Zie jij Dries Mertens Napoli verlaten?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties