<
In de wandelgangen
Real Madrid aast op drietal van 320 miljoen euro
Woensdag, 25 maart 2020 om 21:30

Nick Pope mag zich verheugen op de belangstelling van Chelsea. De doelman van Burnley werd recentelijk nog in verband gebracht met Arsenal en Bournemouth. (London Evening Standard)

Internazionale biedt Santiago Arias een ontsnappingsroute aan. De rechtsback, die bij Atlético Madrid nauwelijks speelt, is één van de opties om de rechterkant van het elftal van trainer Antonio Conte te versterken. (FC Inter News)

Rúben Dias, Florentino Luís en Ferro zijn op de radar verschenen van Real Madrid. De ontsnappingsclausules in de contracten van het drietal van Benfica hebben een totaalbedrag van 320 miljoen euro. (Defensa Central)

AS Roma heeft het vizier gericht op de aanvallende middenvelder Marcos Antonio. De Braziliaanse jeugdinternational ligt tot medio 2023 onder contract bij Shakhtar Donetsk. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United krijgt concurrentie in de strijd om Lille OSC-spits Victor Osimhen. Real Madrid zit achter de Nigeriaan aan, wiens waarde door de Franse club wordt geschat op ongeveer tachtig miljoen euro. (Daily Star)

AC Milan wil vers bloed aan het middenveld toevoegen en denkt aan Mickael Cuisance, die onder contract staat bij Bayern München. De Duitse topclub is bereid om hem voor tien miljoen euro van de hand te doen. (La Gazzetta dello Sport)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties