<
In de wandelgangen
United verwacht transfer van 130 miljoen af te ronden
Donderdag, 26 maart 2020 om 09:00

Lukas Klostermann gaat zijn contract bij RB Leipzig verlengen tot medio 2024. De Duits international heeft aanbiedingen van Barcelona, Bayern München en Borussia Dortmund afgewezen. (BILD)

Sevilla denkt aan de komst van Géronimo Rulli. De Argentijnse doelman wordt momenteel door Real Sociedad verhuurd aan Montpellier, dat hem mogelijk ook permanent in wil lijven. (Estadio Deportivo)

Manchester United heeft er vertrouwen in dat het aankomende zomer lukt om Jadon Sancho binnen te halen. Met de komst van de aanvaller van Borussia Dortmund is waarschijnlijk een bedrag van 130 miljoen euro gemoeid. (Daily Mirror)

Bayern München en Manuel Neuer komen er voorlopig niet uit wat betreft een nieuw contract voor de doelman. Neuer wenst een langer lopende verbintenis te ondertekenen dat der Rekordmeister hem wil bieden. (BILD)

José Mourinho krijgt aankomende zomer 140 miljoen euro om de selectie van Tottenham Hotspur te versterken. RB Leipzig-middenvelder Marcel Sabitzer staat momenteel bovenaan zijn verlanglijst. (BILD)

Moise Kean wordt genoemd bij een aantal clubs in Italië. Everton is echter bereid om geduld te tonen en the Toffees zijn daarom niet van plan om de spits aankomende zomer van de hand te doen. (Liverpool Echo)

Poll
Denk jij dat Jadon Sancho volgend seizoen voor Manchester United speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties