VZ Quarantaine Quiz Ronde #4: Opmerkelijke momenten in de Eredivisie
Vrijdag, 27 maart 2020 om 08:43

Door de coronacrisis is een groot deel van Nederland thuis komen te zitten. Nu velen Netflix al hebben uitgespeeld en het verlangen naar voetbal steeds groter begint te worden, doen wij een duit in het zakje om de strijd met de verveling aan te gaan. Deze week presenteren wij de VZ Quarantaine Quiz, een vijfdelige voetbalquiz met iedere dag een nieuwe ronde. Onder de juiste inzendingen verloten wij dagelijks een cadeaubon t.w.v. € 50,- te besteden bij onze vrienden van Voetbalshop.nl. Stuur om mee te doen jouw antwoord in een privébericht aan Voetbalzone of reageer met een DM op Instagram. De winnaars worden dagelijks bekend gemaakt.

Maandag werd met de Voetbal Citatenpuzzel de eerste ronde afgewerkt en de eerste waardecheque gaat naar gebruiker Erens. Op dinsdag speelden we de Muzikale Opstelling en Instagram-volger Yannickbrasser was iedereen ruim voor met zijn antwoord. In ronde drie moesten tien vragen beantwoord worden over Voetbalreclames, Murty020 stuurde via Instagram voor de derde keer een correct antwoord in en pakt daarmee de dagprijs van woensdag. Maar niet getreurd, vandaag een nieuwe ronde en nieuwe kans!

VZQQ Ronde #4: Opmerkelijke momenten in de Eredivisie
Terwijl de Eredivisie stilligt, denken wij op de redactie van Voetbalzone met weemoed terug aan enkele opmerkelijke momenten uit de rijke voetbalhistorie van het hoogste Nederlandse niveau. In deze vierde ronde hebben wij twintig van deze hoogte- en dieptepunten op een rijtje gezet en zoeken we bij iedere omschrijving de juiste speler. Wanneer je de twintig bijbehorende letters op een rijtje zet, vind je het eindantwoord van deze ronde. Je kunt jouw antwoord insturen via een privébericht aan Voetbalzone of een DM op Instagram. De winnaar wordt vrijdagmiddag om half vijf bekendgemaakt bij de laatste puzzel van ronde vijf.Stuur je antwoord naar Voetbalzone (via een privébericht of DM op Instagram) en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,- van Voetbalshop.nl!


VZ Quarantaine Quiz Ronde #1: Voetbal Citatenpuzzel

Van welke bekende gezichten uit de voetballerij zijn deze twintig uitspraken?Bekijk puzzel


VZ Quarantaine Quiz Ronde #2: De Muzikale Opstelling

Gebruik je muzikale kennis om de opstelling van het Nederlands elftal te maken en de laatste speler te vinden!Lees artikel


VZ Quarantaine Quiz Ronde #3: Voetbalreclames

In ronde #3 van de VZ Quarantaine Quiz zoeken we de antwoorden op vragen bij tien bekende voetbalreclames uit het verleden.Lees artikel

 
Eredivisie
 
Justus Dingemanse

Poll
Welke ronde vond jij tot nu toe het leukst?
#1 De Voetbal Citatenpuzzel
#2 De Muzikale Opstelling
#3 Voetbalreclames
#4 Opmerkelijke momenten in de Eredivisie
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties