<
In de wandelgangen
Napoli bedenkt ruilconstructie met Hirving Lozano
Vrijdag, 22 mei 2020 om 23:45

Tottenham Hotspur heeft een officieel bod uitgebracht op Vedat Muriqi. The Spurs hebben 5 miljoen euro voor de spits van Fenerbahçe over, terwijl de Turkse topclub 25 miljoen verlangt. (A Sport)

AS Monaco neemt afscheid van Romain Faivre. De middenvelder wordt voor 500.000 euro en een doorverkooppercentage verkocht aan competitiegenoot Brest. (Le Télégramme)

Napoli denkt erover na om Hirving Lozano te ruilen voor Moise Kean. De Mexicaanse aanvaller wist na zijn overstap vanaf PSV niet te overtuigen in Italië en mag na een seizoen alweer weg. (Diverse Italiaanse media)

Gonzalo Montiel gaat op korte termijn de oversteek naar Europa maken. De verdediger ligt nog slechts een jaar vast bij River Plate en wordt nadrukkelijk gevolgd door Torino en West Ham United. (Diverse Argentijnse media)

Bayern München dient zich aan als kaper op de kust voor Jadon Sancho. De aanvaller van Borussia Dortmund wordt beschouwt als het alternatief voor Manchester City-aanvaller Leroy Sané. (ESPN)

Tottenham Hotspur zet een ruildeal op touw om Arek Milik binnen te halen. In ruil voor de spits van Napoli willen de Londenaren Lucas Moura richting Napels sturen. (Diverse Engelse media)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties