<
In de wandelgangen
Barcelona neemt al genoegen met ruim veertig miljoen
Zaterdag, 23 mei 2020 om 18:00

Olympique Lyon wil huurling Karl Toko Ekambi definitief van Villarreal overnemen. De Franse club wil hooguit 7,5 miljoen euro voor de aanvaller betalen, terwijl de Spanjaarden meer aan 11,5 miljoen euro denken. (AS)

Filip Bednarek kan zijn loopbaan in Turkije vervolgen. De doelman, die zijn aflopende contract met sc Heerenveen kan verlengen, heeft een aanbieding van Denizlispor op zak. (Diverse Turkse media)

Barcelona neemt al genoegen met ruim veertig miljoen euro voor Ousmane Dembélé. Het jaarsalaris van 12 miljoen euro, exclusief maximaal 6,6 miljoen euro aan variabele bonussen, weegt zwaar op de begroting van de Catalanen. (AS)

Barcelona is er verder nog niet over uit of Trincão komend seizoen zal worden verhuurd. Het lot van de aanvaller, die van Sporting Braga overkomt, zal afhangen van bijvoorbeeld het vertrek of aanblijven van Dembélé. (AS)

Leicester City leidt de dans om de bijna transfervrije Adam Lallana. Ook Arsenal, West Ham United en Crystal Palace zijn nog in de markt voor de ervaren middenvelder van Liverpool. (The Sun)

Loren Morón wil alleen een nieuw contract met Real Betis ondertekenen als zijn transferclausule ongewijzigd blijft. Barcelona en Tottenham Hotspur vonden vijftig miljoen euro in januari in ieder geval te veel geld. (AS)

Poll
Denk jij dat Ousmane Dembélé volgend seizoen nog voor Barcelona speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties