'FC Twente haalt voormalig Eredivisie-smaakmaker terug naar Nederland'
Donderdag, 30 juli 2020 om 20:45

Lazaros Lamprou staat voor een rentree op de Nederlandse velden, zo melden Griekse media en ELF Voetbal. FC Twente zou op het punt staan om de aanvaller op huurbasis van PAOK Saloniki over te nemen. Lamprou speelde in het seizoen 2018/19 op huurbasis voor Fortuna Sittard en was zonder meer een aanwinst.

Lamprou, 22 jaar, kwam tot zeven doelpunten en acht assists in de 24 Eredivisie-duels die hij namens Fortuna Sittard speelde. In de TOTO KNVB Beker was de Griek ook nog eens goed voor twee assists en een doelpunt. De gehuurde aanvaller keerde vervolgens terug naar PAOK, waar hij afgelopen seizoen tot de coronastop voornamelijk een bijrol vertolkte.

Meer: Lazaros Lamprou keert na jaar in Griekenland terug in Eredivisie

FC Twente en PAOK zouden overeenstemming hebben bereikt over een huurdeal. Ook heeft de club uit Enschede een optie tot koop van naar verluidt twee miljoen euro bedongen. Lamprou vliegt naar verluidt vrijdag naar Nederland om de laatste formaliteiten af te ronden.

Als het aan technisch directeur Jan Streuer ligt, komen er nu wekelijks een of meer spelers bij. De club wil sowieso nog twee centrumspitsen, een vleugelaanvaller, een aanvallende middenvelder en misschien nog verdedigers. De club verwelkomde al Gijs Smal, Vaclav Cerny, Kik Pierie en Nathan Markelo.

 
Eredivisie
 
FC Twente
 
Lazaros Lamprou

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties