<
In de wandelgangen
PSV, FC Utrecht en NAC zien hetzelfde doelwit
Vrijdag, 31 juli 2020 om 09:00

Sporting Portugal onderzoekt de mogelijkheden om Jan Vertonghen aan te trekken. De Belgische centrumverdediger is transfervrij na zijn recente vertrek bij Tottenham Hotspur. (A Bola)

Arek Milik heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Juventus. Napoli wil meewerken aan een transfer, maar stelt wel als eis dat Federico Bernardeschi wordt betrokken in een deal voor de Poolse spits. (Sky Italia)

Niet alleen PSV heeft interesse in talent Kaj de Rooij. FC Utrecht en NAC Breda kijken eveneens met belangstelling naar de negentienjarige aanvaller van FC Eindhoven. (Eindhovens Dagblad)

Gerard Deulofeu gaat het gedegradeerde Watford mogelijk verlaten voor een Italiaans avontuur. De buitenspeler, die nog tot medio 2023 vastligt, staat op de radar van onder meer AC Milan. (Watford Observer)

Liverpool heeft tien miljoen euro geboden voor Aïssa Mandi. De centrale verdediger annex rechtsback ligt nog een jaar vast bij Real Betis en heeft een ontsnappingsclausule van dertig miljoen. (Cadena COPE)

César Montes kan de oversteek naar Europa maken. Sevilla, Valencia en Wolverhampton Wanderers hebben hun zinnen gezet op de jonge centrumverdediger van het Mexicaanse CF Monterrey. (Marca)

Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties