<
In de wandelgangen
Man United wil nieuwe spits bij competitiegenoot weghalen
Vrijdag, 31 juli 2020 om 15:00

Barcelona, Manchester United en Manchester City vechten om de handtekening van Pau Torres. Villarreal verlangt minstens 65 miljoen euro voor de centrumverdediger. (Mundo Deportivo)

Sandro Tonali vertrekt naar Internazionale, dat tien miljoen euro neerlegt voor de huurdeal met Brescia. De optie tot koop in 2021 bedraagt 25 miljoen euro en de middenvelder tekent een vierjarig contract met een jaarsalaris van tweeënhalf miljoen euro. (Corriere Di Brescia)

Manchester United heeft de beste papieren om Raúl Jiménez over te nemen. Wolverhampton Wanderers hoopt circa dertig miljoen euro over te houden aan de verkoop van de spits. (Diverse Portugese media)

Een van de eerste taken van Jorge Jesus als nieuwe trainer van Benfica is het aantrekken van Everton. De eerste contacten met de spits van Gremio zijn reeds gelegd. (Globo Esporte)

RB Leipzig richt zijn pijlen onder anderen op Florian Grillitsch. Trainer Julian Nagelsmann kent de middenvelder nog van hun gezamenlijke periode bij TSG Hoffenheim. (BILD)

Kyvon Leidsman vervolgt zijn carrière bij TOP Oss. De jonge spits komt transfervrij over van Almere City en heeft tijdens een succesvolle stageperiode een eenjarig contract weten af te dwingen. (Voetbalzone)

Poll
Zou jij Raúl Jiménez een goede aanwinst vinden voor Manchester United?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties