<
In de wandelgangen
'Topdoelwit' van Barcelona speelt bij Manchester City
Vrijdag, 31 juli 2020 om 17:45

Tottenham Hotspur heeft de vraagprijs voor Tanguy Ndombele vastgesteld op vijftig miljoen euro. Internazionale wil de transfersom naar beneden brengen door Milan Skriniar in de deal te betrekken. (The Guardian)

Lille OSC blijft in de race voor Jonathan David. De Franse club zal binnen afzienbare tijd een laatste bod van dertig miljoen euro, exclusief bonussen, bij AA Gent neerleggen voor de aanvaller. (La Voix du Nord)

Voormalig jeugdspeler Eric Gárcia is het ‘topdoelwit’ van Barcelona deze zomer. Manchester City heeft desondanks de hoop nog niet opgegeven om de jonge verdediger langer vast te kunnen leggen. (Goal)

AS Roma heeft een eerste bod van Napoli op Cengiz Ünder afgewezen. I Partenopei hadden een bedrag van 25 miljoen euro, plus 6 miljoen aan bonussen, over voor de Turkse aanvaller. (Il Messaggero)

Marko Pjaca kan Juventus verlaten voor een herkansing in de Serie A. Het onlangs gepromoveerde Benevento is serieus in de markt voor de aanvaller, die in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Anderlecht speelde. (Diverse Italiaanse media)

Rade Krunic is dicht bij een hereniging met trainer Marco Giampaolo, die hij nog kent van zijn tijd bij Empoli. De oefenmeester zwaait momenteel de scepter bij Torino en deze club wil Krunic nu overnemen van AC Milan. (Sport Mediaset)

Poll
Denk jij dat Eric Gárcia volgend seizoen voor Barcelona speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties